發新話題

真係咁慘?

引用:
原帖由 eric仔 於 2008-9-2 16:44 發表
你送條Banner比我公司有乜用? 你同我入件凸海, 我保証晚晚寫條料上嚟,

話時話, 依家有件超荀, 上個月仲叫九條尾, 今日鋤到九條頭, 高, 又唔係頂, 搞掂包數碼講旺場, 我班兩件中仔上嚟放料, 放月會料, 包你個場刺激! ...
你送條Banner比你公司, 等於你好大機會開張凸海啦! 你有沒有見, 萬事達那兩家, 日晚同你老板在Yahoo!鬥, 如果沒有單開, 佢地怎會花那麼多時間和資金成本, 你明不明?

引用:
原帖由 帮主 於 2008-9-3 01:15 AM 發表

你送條Banner比你公司, 等於你好大機會開張凸海啦! 你有沒有見, 萬事達那兩家, 日晚同你老板在Yahoo!鬥, 如果沒有單開, 佢地怎會花那麼多時間和資金成本, 你明不明? ...
Yahoo!鬥 ? 有無link ?
地先生

回覆 #42 地先生 的帖子

有!

http://yahoo.property.hk/index.php?d=KLC

他們正在鬥, 十分鐘前與這一刻睇, 次序已不同了...

引用:
原帖由 帮主 於 2008-9-3 01:21 AM 發表
有!

http://yahoo.property.hk/index.php?d=KLC

他們正在鬥, 十分鐘前與這一刻睇, 次序已不同了...
THX 幫主 ,
地先生

引用:
原帖由 帮主 於 2008-9-3 00:59 發表
大姨媽你太敏感吧! 難得地產界兩位文壇中人, 喜歡以文會友, 大家在虛擬世界裡擦身而過, 即使王先生與地先生惺惺相惜, 彼此欣賞, 包括地先生欣賞怡居, 也不代表地先生正效力怡居, 何況地先生仍掌握中原內情, 他應該還 ...
帮主好嘢! 果然非一般, 文武雙全!

佢地仲鬥緊   
地先生

回覆 #45 大興 的帖子

過獎! 於[數碼講]很久沒見你足跡了, 希望你多些上來, 上次講AK, 是明眼兄說你太過出位, 但我看還可接受, 不過這是Border Line了。

引用:
原帖由 地先生 於 2008-9-3 01:51 發表
佢地仲鬥緊   
唔睇唔知,  唔慌唔顛! 三更半夜仲update, 睇見就人都顛!

回覆 #48 eric仔 的帖子

你應該學習他們的心態, 視工作為娛樂, 就好像你現還在[數碼講]般過癮, 那你就好怏開張[凸海],
現在已經2時27分了...

Good Night!

回覆 #40 地先生 的帖子

傻豬,我打電話問王太就知啦!

發新話題