發新話題

真係咁慘?

引用:
原帖由 帮主 於 2008-9-3 02:27 發表
你應該學習他們的心態, 視工作為娛樂, 就好像你現還在[數碼講]般過癮, 那你就好怏開張[凸海]
現在已經2時27分了...

Good Night!
嘩!咁多人上來,好玩!

引用:
原帖由 如水 於 2008-9-3 06:01 PM 發表

嘩!咁多人上來,好玩!
家陣又靜晒, 一時時,

何斯人上榜喎 ........................... 恭喜 !!!!!!!!!!    (click 下圖放大 )

地先生

引用:
原帖由 地先生 於 2008-9-4 01:30 發表

家陣又靜晒, 一時時,

何斯人上榜喎 ........................... 恭喜 !!!!!!!!!!    (click 下圖放大 )

恭喜斯人!文章日益流傳廣泛,受惠日眾!

多謝!多謝!

大家太客氣了!
生命短暫,意義永恆。能夠有所貢獻,雖未能盡如人意,但亦覺無愧於心。

引用:
原帖由 eric仔 於 2008-9-2 22:59 發表
肥仔張個拍擋森美黎去咗利仔做區經, 好似話新界, 有冇人知邊區? 照計新界東啲靚位又未輪到佢, 新界西d三煞位就大把, 屯門天水圍都有, 不過嗰頭好易吡祥仔溶咗!

祝:
森美good luck! ...
喂! 去咗利仔好似唔係森美黎喎, 係羅倫斯汪, 返九龍東, 返咗成個礼拜啦!

回覆 #55 linsiu 的帖子

我一早知eric條料唔堅喇, 不過我唔知samuel潛咗去邊啫, 有冇人知?

美帝國落難將軍收容所

二奶閣繼工商收咗羅傑夫,東九又收羅倫斯,睇落森美都走不了。

回覆 #57 射刁英雄 的帖子

羅傑夫係邊位呀?

回覆 #58 大興 的帖子

美帝國九董Jeff你都唔識,好打有限!

回覆 #59 射刁英雄 的帖子

哦!早兩年話去讀書的國安書郎也...

thanks

發新話題